Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: otel

Hijyen denilince Pro-Tek akla gelecek


Yayın: 21-06-2019
Kategori: Gıda ve Hijyen

Personel hijyeni için gerekli tüm ekipmanların yanı sıra, her türlü özel imalat paslanmaz ekipmanlar, araç dezenfeksiyon üniteleri üreten Pro-Tek Hijyen 19 yıldır hizmet veriyor. “Hijyene ihtiyaç duyulan tüm sektörlere hitap etmekteyiz” diyen Pro-Tek Hijyen Ortağı Ahmet Vural ile sektörü ve faaliyetlerini konuştuk.

Mutfağa Dönüşte HoReCa’nın yeni normale adaptasyonu nasıl olacak?



Metro Türkiye ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğiyle düzenlenen “Mutfağa Dönüşte HoReCa’nın Yeni Normali” e-zirvesinde, Kovid-19 pandemisinden etkilenen ve 1 Haziran itibariyle kapılarını tekrar açan işletmeler açısından önemli konular kapsamlı şekilde ele alındı.
 

Gıda sektörünün toparlanmasında ev dışı tüketimin normalleşmesi etkili olacak



EY-Parthenon ve Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu tarafından hazırlanan Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Araştırması’nın sonuçlarına göre; sektör liderlerinin %52’si sektörün 2020 yılında daralacağını öngörüyor. Araştırmaya katılan sektör liderlerinin %90’ı restoranların zorlanmasını ve otellerin-tatil köylerinin eski performanslarını yakalayamamasını gelecek 6-12 aylık dönem için en büyük risklerden ikisi olarak görüyor. Katılımcıların %85’i ev dışı tüketim sektörünün 2019 performansını ancak 2021 veya sonrasında yakalayacağını öngörüyor.
 

Michelin Rehberi Türkiye’deki restoran seçkisini 5 Aralık’ta açıklayacak



İstanbul, İzmir ve Muğla’nın yeme-içme kültürünün en iyilerinin yer aldığı seçki, İstanbul’da düzenlenecek özel bir törenle açıklanacak. Türkiye’deki keşif çalışmalarını sürdüren Michelin Rehberi müfettişleri, ek olarak Muğla’daki mekanları da ziyaret etmeye başladı.