Etiketler: proses
Gıda Savunması Eğitimi 12 Mart Pazartesi günü yapılıyor
Gıda Savunması (Food Defense) Eğitimi'ne; üretim bölüm yöneticileri, kalite yöneticileri ve çalışanları, mühendisler, gıda sektöründe görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan gıda denetçileri katılabilecek.
Baykon’dan proses kontrolü için BX30 ve BX30D tartım indikatörleri
Baykon, yeni çıkardığı BX30 ve BX30D panel tipi gelişmiş tartım indikatörlerini, proses kontrol, tartım ve kuvvet ölçümü uygulamaları için kullanıcıların hizmetine sunuyor.
Baykon’dan proseslerde ağırlık ve kuvvet ölçümü için yeni ufuklar: BX30 Plus / BX30D Plus
Endüstriyel tartım sistemleri sektörünün önde gelen firmalarından Baykon, BX30 indikatör ailesinin yeni üyeleri BX30 Plus / BX30D Plus panel tipi gelişmiş tartım indikatörlerini, proses kontrol, ağırlık / kuvvet kontrolü, basit dolum, ürün sınıflandırma, tartım ve kuvvet ölçümü uygulamaları için endüstrinin hizmetine sunuyor.
Üretim prosesinde kullanılan su gıdanın katma değerini belirliyor
Burkut Su Tekniği A.Ş.’nin Kurucusu Yük. Müh. Enis Burkut, gıda üretim proseslerinde kullanılan suyun, üretilen gıdanın kalitesini doğrudan belirlediğini söylüyor.
Baykon’dan BX23 Ex2/22 Exproof Tartım Terminali
Endüstriyel tartım sistemleri sektörünün güçlü firmalarından Baykon, patlayıcı ortamlardaki tartım uygulamaları için yüksek doğruluk ve performans ile beraber güçlü haberleșme seçenekleri sunan ve yüksek teknolojiye sahip BX23 Ex2/22 Exproof Tartım Terminali’ni piyasaya sundu.
GEMAK pandemiye rağmen ihracatını artırdı
2020 yılını pandemiye rağmen çok iyi bir seviyede kapattıklarını, 2021’e ise aldıkları yeni projeler, almayı planladıkları işler ve büyük umutlarla girdiklerini belirten Gemak Gıda Endüstri Makinaları A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hande Öztürk, “Yılın ilk çeyreğinde artan pandemi koşullarıyla birlikte zorunlu bir yavaşlama yaşadık. Fabrikamız pandeminin ilk başladığı günden bu yana sürekli çalışıyor ve projelerimizin zamanında teslimini yapıp, devreye alma işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bu yıl geçen seneki ciromuzu geçeceğiz” diyor.
Röportaj: Özgür Çilek / Gıda Teknolojisi Dergisi