Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: reçel

Yılda 3 kilo reçel, 1,5 kilo helva tüketiyoruz


Yayın: 05-01-2016

Son yıllarda ürün çeşitliliği ve pazarlama faaliyetlerindeki artışla birlikte helva ve reçel pazarı her yıl büyüyor.


100 yıllık KOSKA küresel marka olmayı hedefliyor



Orta Doğu pazarı ağırlıklı olmak üzere AB ülkeleri, ABD, Japonya ve Kanada’nın da aralarında bulunduğu 38 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Koska Helvacısı Mahir Gıda Yönetim Kurulu Üyesi & AR-GE ve Üretim Yöneticisi Adil Dindar, “Koska markasını globalleştirmek en büyük hedefimiz. Zaten 100 yılı aşmış bir Türk markası olarak o yöne doğru emin adımlarla ilerlemekteyiz” diyor. 
 

Seyidoğlu Gıda yeni tesisinde 50 yeni ürün daha üretecek



Helva, reçel, tahin ve pekmez olmak üzere 350’den fazla ürün çeşidine ulaşan Seyidoğlu Gıda, fındık kreması üretimine de başladı. Firma Yeni tesisin devreye girmesiyle 50 yeni ürünü daha tüketiciyle buluşturacak.
 

Seğmen Gıda, halka arzdan sağladığı fonla güçlü yatırımlar yapacak



Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, Seğmen Gıda’nın halka arz sürecine liderlik ediyor. Satışı gerçekleştirilen paylar ile birlikte toplam 1.050.000.000 TL kaynak sağlayan Seğmen Gıda, halka arzdan gelen bu fonu kullanarak, gelecek dönemde daha güçlü bir finansal yapıya ulaşmayı ve sektöründe dünya markası olmasını sağlayacak yatırımlar yapmayı hedefliyor.

Seyidoğlu 100 ülkeye ihracat hedefliyor



Geleneksel lezzetlerin 70 yıllık üreticisi Seyidoğlu Gıda, Türk gıda sektörünün buluşma noktası WorldFood İstanbul: Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı'na katılarak ürünlerini tanıttı.