Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Pluxee Türkiye'de üst düzey atama
DFU’dan 30 Ocak Dünya Kruvasan Günü’ne özel ürün
Topraq Tarım Teknolojileri’nin yeni CEO’su Işıltan Ayselgil oldu
Feast Gıda, yeni ambalaj tasarımlarının heyecanını öğrencilerle paylaştı
PepsiCo Türkiye, yeni projesi PepsiCo Sen’sin ile kadın çalışanlarının hikayelerini paylaşıyor
2025'te bitki bazlı besleneceğiz
Beypiliç'ten 'piliç' görselli tır hakkında açıklama
SuperFresh, “Dolapta Ne Var?” kampanyasını tanıttı
Pestisitin tutunma ihtimali toprağa yakın yetiştirilen ürünlerde daha fazla
ERKAYA, Yuran Capcitec ile dondurulmuş sebze üreticilerinin hayatını kolaylaştırıyor
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: reçete
Etiketler: reçete
Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar
Yayın:
25-08-2016
Kategori:
Gıda Teknolojisi Makaleleri
Etiketler:
doz
etiket
gıda katkı maddeleri
irfan demiryol
reçete
tatlandırıcı
tügiş
Dr. İrfan Demiryol
Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası (TÜGİS) Danışmanı
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı