İnsan sağlığı için çok önemli bir rol oynayan yağların günümüzde birçok spekülatif söyleme maruz kaldığını ifade eden YABİTED Başkanı Prof. Dr. Aziz Tekin, bu konuda her söylenene inanmamaları konusunda tüketicileri uyardı.
Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD) Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çallı, “Sağlık için riskli sokak sütü satışları engellenmeli” dedi.
Prof. Dr. M. Hikmet Boyacıoğlu
Uluslararası Editor
“Milling and Grain” Dergisi
Türkiye'de, kişi başına makarna tüketiminin 7,4 kilodan 8,5 kiloya çıktığı, bu rakamın tüm zamanların en yüksek değeri olduğu belirtildi.
Müşterilerine geniş bir ürün gamı, uzman ve tecrübeli ekibi ile yetkin ve inovatif bir çözüm ortağı olmayı hedefleyen Kalite Sistem Mérieux NutriSciences, bu doğrultuda web sitesini yeniledi.
Türkiye’nin beslenme ve sağlıklı yaşam alanında faaliyet gösteren öncü kuruluşlarından Sabri Ülker Vakfı, 8 - 9 Temmuz 2017’de İstanbul’da, uluslararası bilim insanları ile iletişimcileri “Beslenme ve Sağlık İletişimi Programı”nda bir araya getirdi.
Aromsa A.Ş. Yasal İşler Departmanı
Sağlıklı yaşamı belirleyen bazı faktörler olduğunu belirten Prof. Dr. Mehmet Pala, beslenme, fiziksel aktivite, alkol ve tütün kullanımı gibi öğeleri içeren yaşam şeklinin sağlık açısından diğer faktörlerden önce geldiğine dikkat çekti.
Dilek ALTAY
Aromsa A.Ş. Teknik Satış Müdürü
Dünyada 23 üye ülke ve 52 asosiye üyesi ile kanatlı üretiminin %90’ından fazlasını temsil eden Uluslararası Kanatlı Konseyi (IPC), COVID-19 salgınından dolayı belirlediği ilkeleri dünya kamuoyuna açıkladı.