Ahmet Şahan, Ali Tekin / Antepfıstığı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü, Gaziantep
Muratbey'in yeni atıştırmalık tam yağlı taze peyniri TOPİ raflarda peynir severlerle buluştu.
Halk ilacı olarak bilenen kuşburnunun soğuk algınlığı başta olmak üzere değişik amaçlar için yaygın olarak kullanılıyor.
Eleman.net, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın üyelerine ilişkin istatistiklerini paylaştı. En çok iş başvurusu yapılan sektörlerde ilk üç sırayı eğitim, gıda ve sağlık alıyor.
Hollanda Maastricht Üniversitesi’nden insan biyolojisi konusunda uzman dünyaca ünlü Prof. Dr. Fred Brouns, ekmeğin düşünülenden daha faydalı olduğunu, tüketicinin özellikle tam tahıl tüketiminden uzaklaşmasına neden olan iddiaların ise toplum sağlığı açısından zararlı olduğunu ifade etti.
İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Nezih Hekim, 10 soruda genetiği değiştirilmiş organizmaları (GDO) anlatıyor.
Vet. Dr. Can Demir
MÜSİAD Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkan Yardımcısı
Keyveni Hazır Yemek Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Çelik ile ambalajın gıda sanayi açısından önemini konuştuk.
Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) ve Fındık Tanıtım Grubu (FTG) tarafından düzenlenen “Fındık İle Sağlık” etkinliğinde, Türkiye’nin en önemli tarımsal ihracat ürünü olan fındık, sektör paydaşları ile uzmanlar tarafından masaya yatırıldı.
Barilla Gıda ve Beslenme Vakfı (BCFN), Milano'da 7'incisi gerçekleştirilen Uluslararası Gıda ve Beslenme Forumu'nda dünyanın en kapsamlı "Gıda Sürdürülebilirlik Endeksi"ni yayınladı.