Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: soğutma

MOF Spiral Sistemleriyle unlu mamul üretiminde yüksek standart



Messan Soğutma’nın ürettiği MQF Spiral soğutma ve şoklama sistemleri, başta simit, pizza, börek, baklava ve kek türü ürünler olmak üzere birçok unlu mamul ürün gruplarında kaliteyi yükseltiyor.

Kromel süt sektöründe nirengi taşı olacak


Yayın: 06-01-2016
Kategori: Gıda Makineleri

Kuruluşunun 36. yılını kutlayan Kromel, bugün ulusal ve uluslararası arenada önemli projelere imza atan büyük bir şirkete dönüştü. Son zamanlarda süt mendüstrisine yönelik proses makinelerinin tasarımı ve geliştirilmesi konusunda proje bazlı çalışmaları ön plana çıkardıklarını belirten Kromel Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Çalışkan, sektörün nirengi taşı olmayı sürdüreceklerini söylüyor.


Pişmiş eti soğutmada AB standartları ve yeni arayışlar


Yayın: 12-01-2016

Avrupa Komnisyonu tarafından desteklenen COOLMEAT (Soğuk et) projesi, pişmiş et sanayinin ihtiyacı olan güvenilir, uygun fiyatlı, kontrol edilebilir, ölçülebilir ve “birçok farklı gıda üründe kullanılabilecek kadar esnek” bir soğutma sistemini ortaya koyuyor.
 

Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu: Dünyamız kocaman ısınan bir akvaryum



Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SÜT-D) Başkanı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, 26 Haziran Dünya Soğutma Günü'nde, soğutmanın günlük yaşam ve endüstride vazgeçilemez yerine, sağlık, çevre ve iklim değişimine etkilerine dikkat çekerek, dünyanın sürekli ısınan kocaman bir akvaryum olduğunu vurguladı



IBAKTECH 14. kez kapılarını açıyor



Alanında dünyanın ve Avrasya bölgesinin önde gelen fuarlarından biri olarak kabul edilen  uluslararası IBAKTECH Fuarı, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamül endüstrisi, çikolata- dondurma- tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getirecek. Gıda Teknolojisi Dergisi, önceki senelerde olduğu gibi bu önemli fuara stant alanıyla katılım sağlayacak.