Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: tahin

Seyidoğlu’ndan çocuklara özel seri


Yayın: 16-04-2013
Kategori: Rafa Çıkanlar

Geleneksel lezzetlerin 60 yıllık üreticisi Seyidoğlu, çocuklar için özel bir seri hazırladı.

Koska yeni ürünleriyle ihracatta 100 ülkeye uzanacak



Son üç yıldır ciroda %20 büyüdüklerini belirten Koska Yönetim Kurulu Üyesi Emin Dindar, “İç piyasada satış yaptığımız nokta sayımızı 2017 yılında daha da artırmayı hedefliyoruz. İhracatta da yeni pazarlara yönelik çalışmalarımız hızla devam ediyor” diyor.
 

Gıda sanayi üretimi zorda



Her yıl yapılan şekerde kota artışının gecikmesi nedeniyle fabrikalarda üretimin yavaşladığını belirten gıda sektörünün temsilcileri, ortaya çıkacak üretim açığının, başta şekerli mamul ve içecek sanayi olmak üzere gıda sektörünün üretiminde sıkıntıya yol açmasının kaçınılmaz olacağı uyarısında bulundular.
 

 


Seyidoğlu Gıda yeni tesisinde 50 yeni ürün daha üretecek



Helva, reçel, tahin ve pekmez olmak üzere 350’den fazla ürün çeşidine ulaşan Seyidoğlu Gıda, fındık kreması üretimine de başladı. Firma Yeni tesisin devreye girmesiyle 50 yeni ürünü daha tüketiciyle buluşturacak.
 

Seyidoğlu 100 ülkeye ihracat hedefliyor



Geleneksel lezzetlerin 70 yıllık üreticisi Seyidoğlu Gıda, Türk gıda sektörünün buluşma noktası WorldFood İstanbul: Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı'na katılarak ürünlerini tanıttı.

Asırlık marka KOSKA, Adapazarı’ndaki fabrikalarını yeniliyor



Koska Mahir Gıda Yönetim Kurulu Üyesi ve Fabrika Müdürü Adil Dindar, Adapazarı’ndaki  fabrika inşaatının bitmek üzere olduğunu ve üretimde kapasite artışına gittiklerini açıklarken, böylelikle ülke sanayisine ve istihdamına katkı yapmak istediklerini belirtiyor. Dindar ile yüzyılı aşkın geçmişe sahip Koska markasının önemini, geleneksel lezzetleri genç kuşaklara sevdirmeye yönelik çalışmalarını ve gündemlerinde bulunan konuları konuştuk.  
 
Röportaj: Özgür Çilek / Gıda Teknolojisi Dergisi
 
* Bu röportaj Gıda Teknolojisi Dergisi'nin Temmuz - Ağustos 2024 sayısında yayımlanmıştır.