Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: çikolata

İtalyan Ferrero, Singapur’da İnovasyon Merkezi Açtı



Merkez, Ferrero inovasyonunun Asya merkezi olarak çalışacak. 
 

Gülse Birsel’in tercihi Belçika Çikolatalı Golf Bravo


Yayın: 06-07-2017
Kategori: Rafa Çıkanlar

“Bi’ dene bence!” sloganıyla öne çıkan filmlerde Birsel, 0 Belçika çikolatasıyla kaplı Golf Bravo dondurmaları hakkındaki görüşlerini tüketiciyle paylaşıyor.
 

Başarımızın arkasında güçlü aile bağlarımız var



Dergimizin bu ayki sayısındaki Portre bölümünde Şölen CEO’su Elif Çoban’a misafir olduk. Güçlü rakipleri rağmen Şölen’i sektörünün lider markalarından biri yapan Çoban ile başarı hikayesini, kadı yönetici olmanın avantajlarını ve geleceğe dar hedeflerini konuştuk.
 

Nestlé Türkiye'de önemli görev değişikliği



Nestlé Türkiye Çikolata ve Şekerleme Genel Müdürlüğü görevine Özgür Karakaş atandı.
 

Çikolata ve şekerli ürünlerden 2,7 milyar dolar ihracat hedefi



2016 yılında 4,5 milyar TL’Iik hacme ulaşan şekerli ve çikolatalı mamuller sektörünün bu yıl yüzde 10 büyümesi bekleniyor. Sektör, geçen yıl 2,2 milyar dolar olan ihracatını da bu yıl 2,7 milyar dolara çıkarmayı hedefliyor. 
 

Nestlé Damak’tan #bidamakgüzellik katan kampanya



Nestlé Damak, herkesi #bidamakgüzellik yapmaya davet ettiği yeni reklam kampanyasını izleyicilerin beğenisine sundu.
 

Mondelēz International Türkiye’de yeni atama



Mondelēz International Türkiye’de yeni bir atama daha gerçekleşti. 165 ülkede neşeli ve lezzetli anlar yaratan Mondelēz International’ın, Türkiye Satış Distribütör Operasyonları Müdürlüğü görevine Tansel Tunca atandı.
 

Alplerden gelen lezzet Milka Dark Milk


Yayın: 23-04-2018
Kategori: Rafa Çıkanlar

Milka, Türkiye’deki 25. yılında çikolata severleri Dark Milk serisiyle buluşturdu. Yeni ürün, yüzde 40 kakaolu, bademli ve ahududulu olmak üzere üç farklı lezzeti ile piyasaya sunuldu.
 

Koska doğal ve raf ömrü uzun ürünleri piyasaya sunacak



Gerçekleştirdikleri AR-GE çalışmalarıyla daha doğal ve uzun ömürlü ürünler üretmeyi hedeflediklerini açıklayan Koska Helvacısı Mahir Gıda Yönetim Kurulu Üyesi & AR-GE ve Üretim Yöneticisi Adil Dindar, “Şekere özdeş ürünler kullanarak üretilecek bir ürün yelpazesi hazırlığındayız. Ayrıca diyet kurabiye ve pasta çeşitlerine yönelik AR-GE çalışmalarımız devam ediyor” diye konuşuyor.
 

Çikolata ve şekerleme sektörüne genel bakış



Dilek ALTAY 
Aromsa A.Ş. Teknik Satış Müdürü