Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
TÜGİS uyarıyor: Salmonella bakterisi halk sağlığını tehdit ediyor
Bakanlık açıkladı: Limon ihracatı yasağı 15 Mayıs'a kadar ertelendi
Kocaeli’de 648 kişi tavuk dönerden zehirlendi
Hasan Abdullah Özkan, Eksun Gıda Grubu Başkanı ve CEO’su oldu
Aromsa Akademi, lezzetin bilimini keşfetmeye davet ediyor
Trump yeni gümrük tarifelerini açıkladı... ABD'den Türkiye'ye yüzde 10 asgari gümrük vergisi
Online alışverişte yeni dönem başladı
BTA ve Fraport Antalya’da ortak oldu
Aslı'dan Ramazan Bayramı'na özel kampanya
Fersan’ın sirke bazlı yeni gazlı içeceği NONTOXX raflarda
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: ötv
Etiketler: ötv
Üretim 20 milyon ton azaldı çiftçi 500 milyon kaybetti
Yayın:
02-07-2020
Kategori:
Gıda
Etiketler:
anason
levent kömür
mey diageo
ötv
pazarlama
üzüm
Türkiye’de son 15 yılda rakı üretiminin 20 milyon ton azalması üzüm ve anason üreticilerinin gelir kaybına yol açtı. Son 15 yılda çiftçinin gelir kaybının 500 milyon lira olduğu tahmin ediliyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı